Lideratge col·laboratiu?

En els darrers anys s’està demostrant les virtuts del treball col·laboratiu enfront del jerarquitzat. Però no es pot descartar la jerarquia, el lideratge i els criteris unificadors per assolir l’excel·lència.

Els millors emprenedors seran els que sàpiguen quina tendència cal potenciar més en cada situació. Però per decidir quina tendència cal potenciar més, s’ha de fer de forma col·laborativa o jerarquitzada?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s