Coltan

Una idea per a una novel·la que no faré:
Un nen de dos anys de la República Democràtica del Congo es queda orfe. És adoptat ilegalment per un reporter que hi ha anat per denunciar les condicions infrahumanes dels treballadors a les mines de coltan. El nen creix i es converteix en un estudiant brillant. En tornar al seu país i veure les condicions de vida dels seus compatriotes i en conèixer que la guerra civil ja ha matat cinc milons de persones, decideix que la seva vida tindrà un sol propòsit: trobar un substitut tecnològic del coltan. Ho aconsegueix alhora que governants congolesos i comerciants de xips orientals se n’assabenten. Mor a les seves mans, màrtir, però a temps de publicar el descobriment a Internet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s