El zoo d’en Pitus

pitus cftv2525.jpg

De la Pel·lícula “El Zoo d’en Pitus“, dirigida per la Mireia Ros i basada en el llibre escrit per en Sebastià Sorribas, en vaig fer part de la música i les cançons que canten els actors, junt amb en Maurici Villavecchia.

Les vols sentir?:

El cole

 

Sóc la discreció

 

Pel.licula_Zoo_Pitus.jpg

Em va fer especial il·lusió perquè el primer premi literari que vaig guanyar va ser per un conte, quan tenia 9 anys. Jo anava a l’escola Lys, el Sebastià Sorribas era membre del jurat i ell mateix em va entregar el premi.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s