El meu carrer

El meu carrer_200

El meu carrer

Amb il·lustracions d’Àngels Ruiz
Editorial Cruïlla, Premi El vaixell de vapor 2008
A partir de 9 anys

La Mònica i en Luka són companys de classe. Uns companys que pràcticament no es parlen. El fet de viure al mateix carrer, però, els obligarà a fer un treball plegats. A poc a poc la relació entre ells canviarà i els portarà molt lluny, des de quedar tancats en un refugi de la guerra civil fins a descobrir la identitat d’un esquelet que s’ha trobat fent unes obres al seu carrer. El tercer protagonista del llibre és el poble de La Garriga.

El meu carrer també el podeu trobar en digital!

Per exemple a:

Amazon

La Casa del llibre

Fnac

Alguns escenaris del llibre

Cases modernistes de l’arquitecte Raspall a La Garriga

El refugi antiaeri

Els bombardeigs a La Garriga

La vil·la romana de can Terrers

Els carrers encatifats de flors

Guia de lectura

L’editorial Cruïlla dins el seu pla lector ha preparat aquesta Guia de lectura.

L’escriptor fora del seu cau

Col·legi Mare de Déu del Carme (Tarragona) 3 abril 2014
Tinc la sort de visitar cada any unes quantes escoles i xerrar una estona amb els lectors amb l’excusa d’El meu carrer. Sempre m’enduc sorpreses; una d’elles va ser conèixer una Mònica Ripoll de carn i ossos, com la protagonista!

M’han regalat dibuixos, pòsters, treballs sencers, coses molt maques i que no m’atreveixo a llençar!

De les fotos que m’han fet, em quedo amb aquesta borrosa, a on es pot veure com els alumnes del Col·legi Mare de Deu del Carme de Tarragona esperen pacientment una dedicatòria que potser es gravarà en el seu record.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s